Produkcja i sprzedaż urządzeń do przemysłu spożywczego i cukierniczego

Pompa nadzieniowa CPA 21

Przeznaczona jest do nadzienia do wnętrza wstępnie uformowanego batonu  w rolowaczce. Pompa przystosowana jest do nadzień  pomadowych, likworowych, owocowych,grylażowych, posiada regulowaną wydajność.

Elementy mające kontakt z produktem wykonane są ze stali kwasoodpornej (zbiornik, mieszadło) oraz z brązu (element pompujący).

CPA 21 wchodzi w skład linii CAA 6.

Dane techniczne
Wydajność148-480 kg/h
Pojemność robocza zbiornika30 dm
Obroty mieszadła~ 30 obr/min
Temperatura procesu358 K 85°C
Moc zainstalowana1 kW
Wymiary600 x 430 x 1350 mm
wys x szer x dł
Waga250 kg

WYSTĘPUJE W WERSJI Z PŁASZCZEM WODNYM LUB BEZ