Pompa nadzieniowa CPA 21
Przeznaczona jest do nadzienia do wnętrza wstępnie uformowanego batonu w rolowaczce. Pompa przystosowana jest do nadzień pomadowych, likworowych, owocowych,grylażowych, posiada regulowaną wydajność.
Elementy mające kontakt z produktem wykonane są ze stali kwasoodpornej (zbiornik, mieszadło) oraz z brązu (element pompujący).
CPA 21 wchodzi w skład linii CAA 6.
| Dane techniczne | |
|---|---|
| Wydajność | 148-480 kg/h |
| Pojemność robocza zbiornika | 30 dm |
| Obroty mieszadła | ~ 30 obr/min |
| Temperatura procesu | 358 K 85°C |
| Moc zainstalowana | 1 kW |
| Wymiary | 600 x 430 x 1350 mm wys x szer x dł |
| Waga | 250 kg |
WYSTĘPUJE W WERSJI Z PŁASZCZEM WODNYM LUB BEZ